Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak zarobić na divine !

logut1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , ten poradnik ma na cel pokazanie w jaki sposób można zarobić na Divine , przejde do rzeczy ; p :

1.Wieża Wygnańców - Wieże podzielona jest na 3 przedziały lvl ( od 130 lvl , od 200lvl i od 250 lvl ) wybieramy się tam głownie by zdobyć cenny ulepszacz :

a.)Wieza Wygnańcow-na tej wieży głownie wybieramy się na "Minotaura" , z którego dropi "pieczęć minotuara"(Warta do 2kkk) lub na smoka , z którego dropi także pieczeć ( warta do 1kkk)

Na wieże wybieramy się w 4 osoby ( w grupie ).Wieża dostępna od 130 lvl

b.)Pole śmierci-na tej wieży wybieramy się na metki i boosy .Z metków dropią głównie perły (niebieska i biała po 100kk oraz krwawa 200kk.Potem spotykamy boosy , z których dropią : szkata blasku księżyca,perły,flagi ducha i pirata ,rosy, itd ...Na tą wieże wybieramy się od 200 lvl

(2 osoby w grupie )

c.)Wieża Podległych -Na tą wieże wybieramy się na boosy po cene ulepszacze na eq 235 lvl .Dropi z nich : teczowy kamień , odłamek diabła , czarne perły .Te ulepszacze mogą dropnąc przy odrobinie szczęscia od 3 pietra ...Wybieramy się w 4 osoby

2.Drop yang oraz sztab - prosta sprawa po prostu dropimy yangi .

3.Drop ulepszaczy-Dropimy ulepszacze od mapek 85 ++ ( Brocha 100kk,red zioło około 200kk ,piurka około 200kk)

4.Otwieranie małzy oraz szkat z "Item Shopu" (malze x90 za 96kk , ) szkaty ( wydajemy przynajmniej 1kkk , może polecieć PD , którego selniemy za 4kkk [2 Pieczecie mimonaura] )

Opublikowano

Mam parę zastrzeżeń do tego Tut'ka. Po 1 bardzo słabo zrobiony (chodzi o estetykę pracy). Dobra to nie jest najważniejsze, ale co jak ja mam np. 100 lvl i chcę zarobić albo mam 70 lvl :P Ty zrobiłeś dopiero od 130 lvl :( Radziłbym ci to zmienić :D

Opublikowano

up w moim poradniku jest od mniejszego drogi autorze po oddzielaj enterami i weź pomieszaj kolory bo tak jednym to kiła i mogiła

Opublikowano

Mam parę zastrzeżeń do tego Tut'ka. Po 1 bardzo słabo zrobiony (chodzi o estetykę pracy). Dobra to nie jest najważniejsze, ale co jak ja mam np. 100 lvl i chcę zarobić albo mam 70 lvl :P Ty zrobiłeś dopiero od 130 lvl :( Radziłbym ci to zmienić :D

Drop sztabek jest napisane ;x

Av1 / 2 : Dropisz sztaby / broszki / lub bijesz metki :> Za kaskę możesz kupić małze (= perły ) ulepszasz eq .

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...